Hogy is volt? – Alma együttes

Szombaton (kis túlzással) még a plafonról is fürtökben lógtak a gyerekek az Alma együttes koncertjén.

Nem hiába, hiszen a mai gyereksereg nagy kedvencének a Bogyó és Babócának is ők éneklik a betétdalát, sok más gyereksláger mellett.

Érdekesség, hogy Az Alma Együttes első ízben felnőtteknek játszott, majd csak később kezdtek gyermekeknek zenélni – mára az egyik legkedveltebb zenekar a kicsik körében, amint azt a dunakeszi koncert népszerűségéből is láthattuk. Azért egy gyerekeknek szóló koncerten egyáltalán nem szokványos, hogy egy Ganxta Zoli legkeményebb számával indítanak, de természetesen ez is gyerekbarát módon történt, ugyanis  az Alma együttes átdolgozott egy Kartel számot (Kicsik és durvák).

Ami ezután következett, az pedig felért egy komplett tornaórával. A legkisebbek és a nagyobbak sem nagyon tudtak ülve maradni egy-egy kedvencüknél, farsanghoz híven dirregett-durrogott a kanál, jöttek a szuperkukák, ugráltak mint a verebek…A szülőknek igencsak fel kellett kötni a nadrágot, ha tartani akarták a gyerekekkel a tempót! Egy biztos, mozgalmasan indult a hétvége, azoknak akik ott voltak a koncerten!