DUNA KULTÚR-DUNAKESZI NYÁR: Pannon Várszínház: A PÁL UTCAI FIÚK

DUNA KULTÚR-DUNAKESZI NYÁR: Pannon Várszínház: A PÁL UTCAI FIÚK


Elmúlt előadás.


Játékidő    180 perc, szünettel

 

FONTOS TÁJÉKOZTATÁS!

Kedves Vásárlóink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy az augusztus 4-i előadás az esőnapon, azaz 2023. augusztus 7-én hétfőn este 20.30-kor kerül megrendezésre.
Megértésüket köszönjük.

Molnár Ferenc világhírű regénye alapmű az emberi társadalom természetéről, a hősiesség, az árulás, az esendőség és a hazaszeretet fogalmáról. Nemecsek, Boka, Áts Feri és a többiek örök példák, örök kortársaink.

A klasszikus alapmű ezúttal nem gyerekek, hanem ifjú emberek konfliktusaként szólal meg. A drámai helyzetek így még keményebbek, melyeket tovább fokoznak a mai hangzású zenék és dalszövegek. Az előadásban döntő szerepet játszik a tárgyi világ akusztikus megszólaltatása, a színészek zenei-ritmikai kreativitása, a fiatalság ereje, humora, az eredeti mű katartikus üzenete.

Figyelem! Eltérő helyszín;
Duna Kultúr – Dunakeszi Nyár
2120 Dunakeszi, Katonadomb

Az előadásokra vonatkozó szabályzat kedvezőtlen időjárás esetén:

Esőnap: Augusztus 7.   20.30

Kedvezőtlen időjárás esetén az előadás elmaradásáról a Nyári Színház legkésőbb az előadás napján 15.00 óráig www.dunakesziteatrum.hu honlapján és Facebook oldalán közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a Nyári Színház az előadás megtartására készül, szükség esetén az előadás megkezdését késleltetjük. .

A Nyári Színház fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondhatja vagy a már megkezdett előadást megszakíthatja és később – a kedvezőtlen időjárási körülmények elmúltával – folytathatja.
Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja a www.dunakesziteatrum.hu weblapon van közzé téve. Amennyiben az előadás kijelölt esőnappal is rendelkezik, a már megvásárolt jegyek visszaváltása nem áll módunkban.

Amennyiben rossz idő miatt az előadás az I. felvonás után félbeszakad, az előadás megtartottnak tekintendő.

A programot/előadást a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatja.

A változtatás jogát fenntartjuk.

Rendező

Vándorfi László

Színészek

RÁCZ TANÁR ÚR JANÓ, A GRUND ŐRE: Zayzon Csaba A Pál utcaiak: BOKA: Szelle Dávid NEMECSEK: Szente Árpád Csaba / Havasi Tamás GERÉB: Németh Ádám CSÓNAKOS: Murvai Márton / Hédl-Szabó Dániel / Guba Ákos KOLNAY: Molnár Ervin / Kovács Gábor BARABÁS: Ruff Roland WEISZ: Szondi Tamás / Gábor Márkó / Budai Márton Zoltán RICHTER: Farkas-Csányi Attila / Kovács Gábor / Boda Péter CSELE: Budai Márton Zoltán / Göndör Dávid / Szente Árpád Csaba LESZIK: Kiss Máté / Boda Péter / Guba Ákos A Vörösingesek: ÁTS FERI: Kátai Norbert AZ IDŐSEBB PÁSZTOR: Keresztesi László A FIATALABB PÁSZTOR: Lenchés Márton / Hédl-Szabó Dániel SZEBENICS: Kovács Gábor / Göndör Dávid / Burián András Vörösingesek: Schvéder Levente, Pásztor Richárd, Patkó Ádám , Szabó Lajos, Guba Ákos, Burián András, Nagy Bulcsú, Pintér Zoltán Dániel Játéktér: Vándorfi László Jelmeztervező: Justin Júlia Produkciós vezető: Szelle Dávid Koreográfus: Krámer György

További Programok

Nincs elérhető program

Kapcsolódó hírek

Nincs kapcsolódó hír!