A férfiagy – Avagy nincs itt valami ellentmondás? Újra!

A férfiagy – Avagy nincs itt valami ellentmondás? Újra!


Pontos időpont később.


Játékidő    75 perc

A nagy sikerre való tekintettel újra műsorunkra tűzzük Csányi Sándor főszereplésével a színdarabot!

Az egyszemélyes vígjáték főszereplője Sanyi, a hímsoviniszta férfi. Nem mintha létezne a világon másmilyen, de Sanyi legalább beismeri, hogy ő az! Két héttel ezelőtt elhagyta a menyasszonya, pontosabban épp két hét gondolkodási időt adott neki, hogy megválaszolja a nagy kérdést: „Mit akar a nő?”

A két hét leteltével, menyasszonya telefonhívására várva, a hiúságában sértett Sanyi elkeseredetten összegzi tépelődéseinek eredményét, és a „stand-up comedy” elemeit is ötvöző fergeteges előadásban idézi fel a nőkkel kapcsolatos emlékeit és tapasztalatait. Eközben a gondolkodását formáló más hímsoviniszta férfiak alteregóit is magára ölti, vagyis bár egyszemélyes színdarabot látunk, mégis hat férfitípus elevenedik meg a színpadon, akik tanácsaikkal és történeteikkel inkább összezavarják Sanyit, semmint segítik abban, hogy a fenti, nagy kérdésre megtalálja a választ. Hogy ez végül sikerül-e neki, egyelőre maradjon titok!

Kinek ajánljuk a színdarabot? Egyrészt minden hímsoviniszta férfinak, másrészt valamennyi hímsoviniszta férfi környezetében élő nőnek; egyszóval mindenkinek. És persze azoknak is, akik – tévesen – úgy gondolják, hogy nem tartoznak a fenti kategóriák egyikébe sem, viszont szeretnének eltölteni egy felhőtlen és szórakoztató színházi estét abban a reményben, hogy végre bepillantást nyerhetnek a Férfiagy és persze a női lélek rejtelmeibe.

Rendező

Szirtes Tamás

Színészek

Csányi Sándor
Közreműködők: Fodor Annamária, Tóth Eszter, Szabó Erika, Schell Judit, Vida Péter, Józsa-Farnasi Tünde
díszlet és jelmeztervező: Menczel Róbert
zenei szerkesztő: Kocsák Tibor
színpadi effekt: Hajnóczy Soma
rendezőasszisztens: Szalai Péter
súgó: Serfőző Andrea, Buksa Alexandra
fordította: Bárány Ferenc
A színdarab Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével kerül színre.

További Programok

Nincs elérhető program

Kapcsolódó hírek

Nincs kapcsolódó hír!