A Teátrumról

Kedves Vendégeink!

 

A Dunakeszi Teátrum 2017-ben kezdte első évadát. Az induláskor az volt a célunk, hogy minőségi szórakozási lehetőséget teremtsünk Dunakeszi városában a színház, a komoly-és könnyűzene területén, az óvodáskortól a legidősebb korosztályig.

 

Az első évben az előadások szervezése mellett, a Teátrum céljainak megismertetésére és a színházi élményre vágyó közönség szervezésére fektettük a hangsúlyt. Közben folyamatosan igyekeztünk odafigyelni és reagálni a látogatók véleményeire: 2018. februárjától dobogórendszerrel kiemeltük a hátsó sorokat, és a hangosításon is folyamatosan finomítottunk, kialakítva a lehetőségekhez mérten így a színházi körülményeket. A programok sikere mellett fontos volt számunkra, hogy a közönség hamar megkedvelje és használja az online jegyvásárlási rendszerünket is.

 

Az előadások folyamatosan emelkedő nézettsége azt mutatja nekünk, hogy Dunakeszi városában és a térségben hiátus volt eddig a színházi programok terén. Célunk, hogy minél színesebb repertoárral szolgáljunk dunakeszi és vonzáskörzete lakosságának, hogy elérhetővé tegyünk különböző műfaji besorolású kulturális élményeket, melyek segítségével még szélesebb rétegben érjük el a térségben élőket. A színházi előadások szervezése során külön figyelmet szentelünk a gyermekeknek. A városban jelenleg közel 600 gyermek jár rendszeresen színházi előadásainkra. Célunk továbbá, hogy a prosperáló gyermek bérletek mellett felnőttek számára is hozzáférhetővé tegyünk színházbérleti konstrukciókat.

 

Annak a célunknak is sikerült megfelelnünk, hogy értéket és emléket adjunk igényes és magas színvonalú művészeti előadásainkkal, valamit ezzel a kulturális megjelenéssel szeretnénk elültetni mindenki fejében azt az üzenetet, amelyben mi magunk maximálisan hiszünk:

 

A művészet, a kultúra mindannyiunk közös kincse!

 

Színházi működésünkkel mind dunakeszi, mind a térség kulturális sokszínűségéhez szeretnénk hozzájárulni.

 

 

Bízva a személyes találkozásban:

 

 

Petneházy Balázs Pál
ügyvezető igazgató
Szekeres Tamás
ügyvezető igazgató
Duna Színház Kulturális
Nonprofit Közhasznú Kft.
Hangjegy Színház
Nonprofit Közhasznú Kft.