A Teátrumról

Tisztelt vendégeink!

 

Ezekben a napokban a kezdi második évadját a Dunakeszi Teátrum. Az induláskor az volt a célunk, hogy minőségi szórakozási lehetőséget teremtsünk városunkban a színház és a könnyűzene területén az óvodáskortól a legidősebb korosztályokig.

 

Az első év az alapok lerakásával, a közönséggel történő megismertetéssel és megismerkedéssel, valamint a szakmai kapcsolatok kiépítésével telt. Az első évadban havi egy színházi produkciót, havi egy gyerekelőadást és egy koncertet kínáltunk a közönségnek. Közben folyamatosan igyekeztünk odafigyelni és reagálni a látogatók véleményeire: februártól dobogórendszerrel megemeltük a hátsó sorokat és a hangosításon is folyamatosan finomítottunk. A programok sikere mellett fontos volt számunkra, hogy a közönség hamar megkedvelte és használja az online jegyvásárlási rendszerünket, valamint az kávéházat is.

 

Az előadások nézettsége azt mutatja nekünk, hogy jók voltak a darabválasztások, és az színpadra lépő színészeket is nagy rokonszenvvel fogadta a dunakeszi közönség. Az új évadban ahogy mondani szokták szeretnénk „rátenni egy lapáttal”, és olyan produkciókat elhozni városunkban, amelyek Budapest bármelyik színpadán megállnák a helyüket. A teljesség igénye nélkül az ősz folyamán fellép nálunk Csányi Sándor, Kern András, Bereczki Zoltán és Mácsai Pál is. A szakmai partnereink száma is bővül, így ebben az évadban partnerként üdvözölhetjük a Vígszínházat és a Madách Színházat is.

 

A pozitív visszajelzések okán úgy döntöttünk, hogy idén korábban is kezdhetjük az évadot és már augusztusban jelentkezünk egy színházzal. A 2018/19-es évadban a célunk az, hogy még programot mutassunk be, akár havi két színházi előadást is. Reméljünk, hogy fogadókész lesz rá a közönség.

 

Bízva a személyes találkozásban:

                                                                                                                      Csoma Attila

                                                                                                                      VOKE JAMK

                                                                                                                      igazgató