A Teátrumról

Tisztelt vendégeink!

 

2017-ben kezdte első évadát a Dunakeszi Teátrum. Az induláskor az volt a célunk, hogy minőségi szórakozási lehetőséget teremtsünk Dunakeszi városában a színház, a komoly-és könnyűzene területén az óvodáskortól a legidősebb korosztályokig.

 

Az első év az alapok lerakásával, a Teátrum céljainak megismertetésével és a közönség szervezésével és megismerésével telt.

Az első évadban havi egy színházi produkciót, havi egy gyerekelőadást és egy koncertet kínáltunk a közönségnek. Közben folyamatosan igyekeztünk odafigyelni és reagálni a látogatók véleményeire: 2018 februártól dobogórendszerrel kiemeltük a hátsó sorokat és a hangosításon is folyamatosan finomítottunk, kialakítva a lehetőségekhez mérten a színházi körülményeket. A programok sikere mellett fontos volt számunkra, hogy a közönség hamar megkedvelje és használja az online jegyvásárlási rendszerünket is.

 

Az előadások nézettsége azt mutatja nekünk, hogy Dunakeszi városában hiátus volt a színházi programok terén. Célunk, hogy minél szélesebb repertoárral szolgáljunk a dunakeszi és a vonzáskörzetének lakosságának, hogy elérhetővé tegyünk különböző műfaji besorolású kulturális élményeket, melyek segítségével még szélesebb rétegben érjük el a térségben élőket. A színházi előadások szervezése során külön figyelmet szenteltünk a gyermekeknek. A városban jelenleg közel 600 gyermek jár rendszeresen színházi előadásainkra. Célunk továbbá, hogy a prosperáló gyermek bérletek mellett felnőttek számára is hozzáférhetővé tegyünk színházbérleti konstrukciókat.

 

Annak a célunknak is sikerült megfelelni hogy értéket és emléket adjunk igényes és magas színvonalú művészeti előadásainkkal, valamit ezzel a kulturális megjelenéssel szeretnénk elültetni mindenki fejében azt az üzenetet, amelyben mi magunk maximálisan hiszünk:

A művészet, a kultúra mindannyiunk közös kincse.

 

Színházi működésünkkel mind dunakeszi, mind a térség kulturális szokszínűségéhez szeretnénk hozzájárulni.

 

Bízva a személyes találkozásban:

Petneházy Balázs Pál
ügyvezető
Duna Színház Kulturális
Nonprofit Közhasznú Kft.

 

Szekeres Tamás
ügyvezető
NOTES THEATRE
Nonprofit Közhasznú Kft.