ÁSZF

JEGYVÁSÁRLÁSSAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

 

Online jegyvásárlási lehetőség a www.dunakesziteatrum.hu vagy az INTERTICKET jegyrendszerén keresztül, a www.jegy.hu oldalon lehetséges.

Jegyek országosan elérhetőek a jegy.hu jegypontjaiban is.

https://www.jegy.hu/jegyirodak

A jegyvásárlás közben felmerülő technikai problémával vagy a fizetéssel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel az alábbi elérhetőségeken kérhet segítséget:

E-mail: interticket@interticket.hu
Telefonszám: +36 (1) 266 0000  / H-P 9-20 óráig
Munkaszüneti- és ünnepnapokon, amennyiben az aznapi előadásra szóló visszaigazolását nem kapta meg vagy nem sikeres az online vásárlása, akkor a +36 30 29‑29‑253 telefonszámon kérhet segítséget. Az ügyeleti szám 10-19 óráig hívható.

 

A helyszínen működő jegyiroda nyitvatartási ideje:

Hétfő – Péntek:               09:00 – 17:00*

Szombat – Vasárnap:    Zárva*

 

*Valamint a Dunakeszi Teátrum előadásai kezdete előtt 1 órával.

Jegyirodánkban fizethet bankkártyákkal is.

 

Felhívjuk minden kedves érdeklődő figyelmét, hogy a nézőtér utolsó sorait (11.-17. sorig, soronként) lépcsőzetesen MEGEMELTÜK.

 

A nézőtéri sorokban csökkentettük a székek számát, hogy TÁGASABBAN és KÉNYELMESEBBEN elférjenek kedves vendégeink.

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

 

www.dunakesziteatrum.hu

www.facebook.com/dunakesziteatrum

Információs vonal: +36-70-67-67-255

10:00 – 18:00 között

 

DUNAKESZI TEÁTRUM

2120 Dunakeszi, Állomás sétány 17.

E-mail: info@dunakesziteatrum.hu

Web: www.dunakesziteatrum.hu

 

Az előadásokra megváltott jeggyel Ön elfogadja, hogy köteles az intézmény házirendjét és a biztonsági rendszabályokat betartani, valamint elfogadja az INTERTICKET jegyvásárlásra vonatkozó (Általános Szerződési Feltételek) feltételeit. Ezért felhívjuk szíves figyelmét az alábbiakra:

  • Későn jövőket nem áll módunkban beengedni, több felvonásos előadás esetén a szünetben foglalhatják el helyeiket. A jegy árát csak az előadás elmaradása esetén áll módunkban visszatéríteni, a jegyár visszatérítésekor a kezelési költség nem kerül kifizetésre. A jegy ár visszatérítésére csak a kitűzött előadást követő 30 napig van lehetőség.
  • A Teátrum a szereplőváltoztatás és a műsorváltoztatás jogát fenntartja.
  • Amennyiben az előadás a második felvonás kezdete után rendkívüli esemény miatt félbeszakadna, az előadás megtartottnak tekintendő.
  • Az előadáson hang-és képfelvétel rögzítése tilos! Ételt, italt a színházterembe vinni tilos!
  • Kabátjaikat kérjük a ruhatárban helyezzék el, azokat a nézőtérre bevinni tűzvédelmi előírások miatt tilos! A ruhatár 2017. január 1-től fizetős, 200.- Ft/fő/ruha. 4 éven aluliak részére ingyenes.
  • Gyermekelőadás esetén 2 éves kor felett meg kell váltani a belépőjegyet.

 

MOZGÁSKORLÁTOZOTT VENDÉGEINK RÉSZÉRE

A Dunakeszi Teátrum közvetlen közelében mozgáskorlátozottak számára fenntartott parkolóhely nem található. Az épület közvetlen közelében találhatóak parkolók, ahonnan akadálymentesen megközelíthető a Teátrum.

 

A jegypénztár kerekes székkel nem megközelíthető mivel az emeleten található ahová lift nem vezet. Telefonos egyeztetés után a jegypénztár munkatársai segítik a jegyvásárlást és lefáradnak személyesen a földszintre a helyszíni ügyintézés érdekében.

 

Kerekesszékkel a Teátrumba történő bejutás az (VOKE József Attila Művelődési Központ 2120 Dunakeszi, Állomás sétány 17.) oldalsó, illetve a könyvtár felöli bejáratán keresztül lehetséges, ami a földszinti nézőtérrel egy szinten van. Itt található a mozgáskorlátozott vendégek számára fenntartott mosdó, ruhatár és a büfé is. Az előtérben nincs szintkülönbség, akadálymentesen lehet közlekedni.

 

 

A földszinti nézőtérhez történő eljutást semmi nem akadályozza. A nézőtér padlózatának felülete egyenletes, a terem a színpad felé nem lejt. A teremajtók megfelelő szélességűek, melyek teljes kitárásával a kerekesszékes megközelítés kényelmesen megoldható. A nézőtéren kizárólag a széksorok szélén van hely a kerekesszéket használó vendégeink számára.

 

A nézőtér erkélyére lépcső vezet, ezért kerekesszékkel nem megközelíthető.

 

Előadásainkon egyidejűleg maximum négy kerekesszékes vendéget tudunk kényelmesen elhelyezni a földszinti sorok mellett. Mozgáskorlátozott vendégeinket, vagy kísérőiket kérjük, hogy a jegy megvásárlása előtt minden esetben szíveskedjenek a foglaltságról egyeztetni munkatársainkkal a info@dunakesziteatrum.hu címen.

 

Megértésüket köszönjük.

Jó szórakozást kívánunk.