VOKE házirend

A VOKE JÓZSEF ATTILA MŰVELŐDÉSI KÖZPONT (továbbiakban: VOKE JAMK) területén tartózkodó minden vendég TUDOMÁSUL VESZI, hogy a jegy megvásárlása után, a területre történő belépésekor az alábbi Házirendet automatikusan ELFOGADJA és be nem tartásának következményeit VÁLLALJA. A Házirend betartását a biztonsági személyzet végzi és nem megfelelő viselkedés esetén, szükség szerint eljár.

A megvásárolt jegyet, belépéskor karszalagra cseréljük, melyet a rendezvény teljes ideje alatt végig a csuklón, jól láthatóan viselni kell, át nem ruházható, annak meglétét bármikor ellenőrizhetik. A megrongálódott, elveszett karszalagot nem cseréljük.

A rendezvényt kizárólag 18 éven felüliek látogathatják! A belépésnél a biztonsági személyzet kérheti a személyi igazolványt (vagy egyéb fényképes igazolványt). Azokat a fiatalokat, akik bármely okokra hivatkozva nem mutatják fel a személyi igazolványukat, vagy bármelyik arcképes igazolványukat, amelyen a születési dátum beazonosítható, NEM tudjuk a VOKE JAMK területére beengedni.

A VOKE JAMK területére üveget, poharat, üvegtárgyat, ütő-, szúró,- vágóeszközt, esernyőt, fegyvert vagy bármely, mások testi épségét veszélyeztető, vagy mások közbiztonságára veszélyes (kés, gázspray, stb.) tárgyat bevinni TILOS!
A VOKA JAMK területére italt (alkoholt és alkoholmenteset egyaránt), élelmiszert semmilyen mennyiségben, nem lehet behozni!

Belépésnél személyes ruházati és csomag ellenőrzést hajtunk végre, mely kötelező minden vendég esetében. A vizsgálat megtagadása esetén – az adott vendéget – NEM tudjuk a VOKE JAMK területére beengedni.

Alkoholos, kábítószer vagy egyéb befolyásoltság hatása alatt álló személyt, valamint nem kulturált öltözetékben továbbá véres, koszos ruhában megjelenő vendéget NEM tudjuk a VOKE JAMK területére beengedni.

A program teljes időtartama alatt, tilos a „body surf”, azaz valaki nyakában ülve, együttesen táncolni, vagy a szórakozó tömeg feje fölött továbbítani. Figyelmeztetés után, a tevékenység folytatása esetén,
az érintett személyek nem tartózkodhatnak tovább a rendezvényen.

A közönséget, illetve a személyzetet megbotránkoztató, zaklató vagy agresszív magatartást tanúsító személyeket a biztonsági személyzet tagjai a szórakozóhelyről kivezethetik, és véglegesen kitilthatják. Nézeteltérés vagy esetleges verekedés esetén az összes résztvevő felet távozásra szólítjuk fel.

A helyiség teljes területén okozott bármilyen szándékos rongálás TELJES KÁRTÉRÍTÉSI KÖTELEZETTSÉGET VON MAGA UTÁN.

Jegyet nem váltunk vissza.

A VOKE JAMK területén idénytől függetlenül ruhatár üzemel. A ruhatárba leadott értékekért felelősséget NEM vállalunk! Az elvesztett ruhatári bilétáért 1000 HUF pótdíjat számítunk fel. Ilyen esetben ruha kiadása, KIZÁRÓLAG AZ UTOLSÓ VENDÉG TÁVOZÁSA UTÁN lehetséges!

A VOKE JAMK-ba behozott mobiltelefon, fényképezőgép és egyéb elektronikai cikk pl: Mp3 lejátszó stb. eltűnése/lopása, sérülése esetén illetve készpénz, pénztárca, ékszer, ruhanemű eltűnése/lopása, sérülése esetén a VOKE JAMK semmiféle felelősséget NEM VÁLLAL! Továbbá NEM VÁLLALUNK felelősséget a parkolóban hagyott gépjárművek, motor, bicikli stb. megsérülése, rongálása, lopása esetén sem!

Amennyiben eltűnt valamilyen értéke, kérjük azt a info@dunakesziteatrum.hu e-mailcímen, írásban, az adatainak és elérhetőségének feltüntetésével közölje velünk. Amennyiben az elvesztett értéket megtaláljuk, értesítjük, és bizonyítás után a rendelkezésére bocsájtjuk.
Ha viszont talált valamit, kérjük, adja le a ruhatárban, valamelyik szervezőnél vagy a biztonsági szolgálat munkatársainál.
Felhívjuk vendégeink figyelmét arra, hogy a VOKE JAMK közvetlenül gépkocsival nem közelíthető meg, csak érvényes behajtási engedéllyel.
A jegy megvásárlásával egyidejűleg Ön elfogadja, hogy a rendezvényről hang- és képfelvétel készül, amely a Dunakeszi Teátrum weboldalán is megjelenhet. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben.
A VOKA JAMK területén és a hozzá tartozó parkolóban a vezetőség írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni, árumintát illetve szórólapot osztogatni!
A pultba, a konyhába, az irodába, a színpadra továbbá a lemezlovas pultjába – a személyzeten kívül – BE- és FELLÉPNI, BENYÚLNI TILOS!
Asztalokon, székeken és egyéb bútortárgyakon táncolni életveszélyes és TILOS! Ebből eredendő bármilyen sérülésért vagy balesetért felelősséget nem vállalunk.
A megrendelt italok a büfében, fogyasztás előtt, azonnal fizetendők.
Kérjük, a szórakozóhely előtt, a parkolóban és környező utcákon mellőzzék a hangoskodást és a szemetelést!
Továbbá szintén TILOS a VOKE JAMK külső területén (bejárat, parkoló, közvetlen járda) alkoholt fogyasztani. Dohányozni csak a kijelölt helyen szabad !
A fenti szabályokat megszegő látogatókat a Biztonságiak a helyszínről eltávolítják!

A biztonságos szórakozás érdekében kérjük a fenti szabályok betartását!

Legyünk tekintettel a környezetünkre !
Ügyeljünk a tisztaságra !

Jó szórakozást kívánunk!