Hogy is volt? – Bikini koncert

„-Drágám van kedved este kicsit kimozdulni?
-Persze, de hová menjünk?”

Ha a Dunakeszi Teátrum szervezőin múlik, akkor nem kell mostantól messze menni a minőségi programokért, októbertől új színt hoznak a dunakesziek életébe!
Szombaton eldördült a startpisztoly és egy fergeteges Bikini koncerttel vetettük bele magunkat a HELYBE HOZOTT SZÓRAKOZÁSBA.

A VOKE épülete sok mindenné át tud változni az igényeknek megfelelően, így például egy Bikini koncertnek is megfelelő helyszínt biztosított.

Ahol máskor illedelmesen, ülve nézzük az érdekfeszítő színdarabokat, ott most bulihangulatban énekelte D. Nagy Lajossal a közönség a legjobb Bikini számokat.

A Bikini abban a kiváltságos helyzetben van, hogy rengeteg számukból vált sláger, aminek mindenki tudja a szövegét, és természetesen ezek most sem maradtak el. A Megüssem vagy ne üssem, a Mielőtt végleg elmegyek, az Adj helyett magad mellett számok alatt nemcsak hogy énekeltek, de igazi bulihoz illően, többen táncra is perdültek.

Az hogy a zenekarnak széles körben vannak rajongói a dunakeszi közönségben is megmutatkozott. A tizen-huszon évesek ugyanolyan jól szórakoztak, mint a már ősz halántékú, de nyomokban még rocker lelkű idősebbek.

Természetesen elhangzott a nagy Bikini kérdés is: ’Részegen ki visz majd haza’.

Sajnos arról nincsenek információink, hogy kit, ki vitt haza, de a sör az megfelelő mennyiségben fogyott, így reméljük D. Nagy Lajos is ’adott helyett maga mellett’ és besegített egy-két fuvarba.

A lényeg, hogy mindenki jól szórakozott és remélhetőleg épségben haza is ért.