DUNA KULTÚR-DUNAKESZI NYÁR: Fórum Színház: A feleség negyvennél kezdődik

DUNA KULTÚR-DUNAKESZI NYÁR: Fórum Színház: A feleség negyvennél kezdődik


Elmúlt előadás.


Játékidő    180 perc, 1 szünettel

 

FONTOS TÁJÉKOZTATÁS!

Kedves Vásárlóink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy az augusztu 5-i előadás az esőnapon, azaz 2023. augusztus 6-án vasárnap este 20.30-kor kerül megrendezésre.
Megértésüket köszönjük.

házasságjavító komédia
Írták: Arne Sultan – Earl Barett – Ray Cooney

Ezen az estén Roger Dixon szerepét Urbán Tibor, a Pécsi Nemzeti Színház színművésze játssza.

Linda unja 17 éves házasságát, angol kertvárosi életét, a negyedik x közeledtét, de főleg a férjét, George-ot. Erről azonban a férfi nem akar tudomást venni, neki minden úgy jó, ahogy van. De amikor George elalszik szeretkezés közben, Lindának végképp elege lesz: úgy érzi, joga van még minőségi érzékiséghez, figyelemhez, szerelmemhez, élethez. Válni akar.

Kamasz fiuk becsajozik, a szenilis nagypapa katonatörténeteket darál, a legjobb barátok elképesztő tanácsokat adnak, és a felfordulás közepén ott áll szegény George. Aki – némi rásegítéssel a bárszekrényből -, veszélyes útra lép: elhatározza, hogy megfiatalítja a házasságát. Mesterien megírt brit komédia az 1980-as évek világával, igazi sztárszereposztásban! A Fórum Színház legújabb vígjátéka rólunk mesél, kacagtató helyzetekkel és imádnivaló karakterekkel.

Fordította: Beleznay Endre

Díszlet és jelmeztervező: Csík György
Asszisztens/súgó: Juhász Andrea
Rendező: Németh Kristóf és Beleznay Endre
Producer: Németh Kristóf

Figyelem! Eltérő helyszín;
Duna Kultúr – Dunakeszi Nyár
2120 Dunakeszi, Katonadomb

Az előadásokra vonatkozó szabályzat kedvezőtlen időjárás esetén:

Esőnap: 2023. augusztus 6. 20.30

Kedvezőtlen időjárás esetén az előadás elmaradásáról a Nyári Színház legkésőbb az előadás napján 15.00 óráig www.dunakesziteatrum.hu honlapján és Facebook oldalán közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a Nyári Színház az előadás megtartására készül, szükség esetén az előadás megkezdését késleltetjük. .

A Nyári Színház fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondhatja vagy a már megkezdett előadást megszakíthatja és később – a kedvezőtlen időjárási körülmények elmúltával – folytathatja.
Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja a www.dunakesziteatrum.hu weblapon van közzé téve. Amennyiben az előadás kijelölt esőnappal is rendelkezik, a már megvásárolt jegyek visszaváltása nem áll módunkban.

Amennyiben rossz idő miatt az előadás az I. felvonás után félbeszakad, az előadás megtartottnak tekintendő.

A programot/előadást a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatja.

A változtatás jogát fenntartjuk.

Rendező

Németh Kristóf és Beleznay Endre

Színészek

George Harper: Beleznay Endre; Linda Harper: Pikali Gerda; Roger Dixon: Németh Kristóf/Urbán Tibor Betty Dixon: Gregor Bernadett; Bernard Harper: Magyar Attila; Leonard Harper: Náray-Kovács Zsombor

További Programok

Robin Hawdon: Szeretőből egy is sok – A Hangjegy Színház előadása

Tovább Jegyvásárlás

Kapcsolódó hírek

Nincs kapcsolódó hír!